Avon   Ma Sámuel napja van.  Lepje meg szerettét!

Avon Cosmetics — termékek, szépségápolás, spa, parfüm . . . "A tetszetős csomagolás és a modern összetétel segítségével gyönyörűnek fogja magát érezni kívül és belül."   — Jillian Dempsey  


Avon rajongó vagy Te is?
Közvetlen Értékesítők Szövetsége


A DSA a Direct Selling Association szavak rövidítéséből ered, amely magyarul közvetlen értékesítők szövetségét jelenti. Ez egy olyan nemzetközi szervezet, amelynek globálisan több mint 200 tagja van, s ezen tagok között természetesen megtalálhatók a legnagyobb és legismertebb márkák, amelyek a branding marketing vérkeringésében rendszeresen szerepelnek. A közvetlen értékesítés annyit jelent, hogy DSA tag csak olyan cég lehet, amely termékeit egyfajta zárt kereskedési rendszerben értékesíti, tehát nem üzlethelyiségen belül, hanem üzlethelyiségtől mentesen személyes eladás keretén belül. Az Avon Cosmetics természetesen DSA tag hiszen az értékesítést globálisan, közreműködő szépségtanácsadói segítségével végzi.

Magyarországon a DSA képviseletét a DSA Közvetlen Értékesítők Szövetsége Hungary látja el, amely az 1133 Budapest, Váci út 76. szám alatti irodában található, s hivatalos székhelye a 1222 Budapest Liszt Ferenc utca 92.

Eme szervezet létjogosultsága belátható, hiszen kell egy szervezet, amely egy meglévő üzleti irányelvet, üzleti etikai kódexet a tagjaival szemben betartatja az üzleti élet tisztaságának és etikus jellegének megtartása véget. Az üzleti etikai kódex pontjainak betartatását / végrehajtását egy DSA keretén belül működő független adminisztrátor végzi, amely egyetlen céggel sem áll érdekkapcsolatban a DSA tagjai között. Ez a független adminisztrátor mindent megtesz azért, hogy a különböző panaszokat orvosolja.

Az üzleti etikai kódex teljes anyaga, amelyet pontról pontra azoknak a cégeknek akik csatlakozni kívánnak mint DSA tag be kell tartani, eredetileg megfogalmazva angol nyelven https://www.dsa.org/ethics/code/ oldalon megtekinthető.

Ha bárhol a világon olyan céget, DSA tagot tapasztal, amely szembe megy a fenti üzleti etikai kódexel akkor az alábbi címen, amely a DSA nemzetközi, hivatalos elérhetősége, lehet panasszal / kivizsgálási kéréssel élni:

Code Administrator
Direct Selling Association
1667 K Street, NW, Suite 1100
Washington, D.C. 20006
FAX +1 (202) 452-9010

DSA hivatalos logó - Közvetlen Értékesítők Szövetsége - Direct Selling Association
Avon Budapest Info - hivatalos kontakt
Avon Budapest Info
TERMÉKKERESŐ
Szépségápolási termékek terméknév, megnevezés vagy cikkszám alapján . . .

Kedves vásárlónk!

Böngéssze weboldalunkat rendszeresen, ha érdekli az Avon termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk illetve szeretne képben lenni, hogy mikor milyen Avon termékekre biztosítunk kedvezményeket!

 ’17 évünk 34. aktuális hetének keretében:
az összes Naturals termék  esetén
10 % kedvezményt biztosítunk!
Avon termékek
Az online üzleti érdekvédelmet az SS látja el, az alkalmazott üzleti etikai irányelvet a DSA szabályozza.
© 2017 Avon Budapest Info — Minden jog fenntartva!