Avon  Ma Zalán napja van.  Lepje meg szerettét!

Avon Cosmetics — termékek, szépségápolás, spa, parfüm . . . "A tetszetős csomagolás és a modern összetétel segítségével gyönyörűnek fogja magát érezni kívül és belül."   — Jillian Dempsey 


Avon rajongó vagy Te is?
  Avon tisztálkodás

Rengeteg tisztálkodási és különféle higiéniás termékek szerepelnek az Avon Cosmetics kínálatában. A vásárlók egy - egy kérdéseire próbálunk itt összefoglalva válaszokat adni. A tisztaság és a higiénia az egészséges életmód része, ezért oda kell figyelnünk a helyes termékek megválasztására!

Tisztálkodás


Ha tisztálkodó, higéniai termékeinket szertné megvásárolni kérjük ne felejtse el, hogy csak és kizárólag az aktuális Avon kampánynak megfelelő kínálatot tudjuk biztosítani. Azaz rendelését cikkszámok szerint az Avon katalógus oldaláról állítsa össze! Babatermékeinkkel megjelentünk a 2012/12 -es kampány óta, kérjük keresse termékkatalógusunkban. Babtermékeink bőrgyógyászatilag teszteltek és hipoallergének.

Miért élvez előnyt a folyékony szappan a normál szappanhoz képest?
Az is előnye a folyékony szappanoknak, hogy a bennük levő illatanyag sokkal intezívebb. Természetesen azonban, hogy az emberek nem azért választják a folyékony szappanokat mert illatosabbak, hanem igyekeznek a higiéniára odafigyelni. A normál szappanok deformálódnak, szőrszál vagy haj ragadhat rá, és ha túl koszos kézzel mossa meg valaki a kezét, akkor a kosz valamennyi része sajnos rajta marad, még ha nem vesszük észre akkor is. A folyékony szappan, amely nyomásra adagolja ki a benne levő anyagot, nem ad esélyt arra, hogy össze koszoljuk, ami a higiéniát szolgálja.

Mi a habfürdők igazi előnye? A habfürdők, amelyek habot képeznek, tisztító összetevőik segítségével dörzsölés nélkül megszabadítják a bőrt az izzadságtól és a szennyeződésektől. A tusfürdők és habfürdők a normál vagy enyhén zsíros bőrűeknek alkalmasak, száraz bőrűek inkább fürdőolajokat használjanak, amelyek a bőr kiszáradását akadályozó finom bevonatot képeznek.

Az Avon Cosmetics kínálatában vannak illatmentes intim lemosók?
Igen, ilyen például az AVON Simply Delicate intim lemosó, mely krémes állaggal rendelkezik.

Csak hölgyeknek javasolható tusfürdői vannak az Avonnak?
Nem, dehogy! Férfiak is találnak nekik való tusfürdőket. Ilyen például a Black Suede Touch tusfürdő vagy az Avon Senses Ascent, de lehetne még sorolni. Érdemes megtekinteni az aktuális Avon katalógus kínálatát.
Avon Budapest Info - hivatalos kontakt
Avon Budapest Info 
Szépségápolási termékek terméknév, megnevezés vagy cikkszám alapján . . .

Kedves vásárlónk!

Böngéssze weboldalunkat rendszeresen, ha érdekli az Avon termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk illetve szeretne képben lenni, hogy mikor milyen Avon termékekre biztosítunk kedvezményeket!

 ’17 évünk 13. aktuális hetének keretében:
az összes férfi parfüm (EDT, EDP)  esetén
10 % kedvezményt biztosítunk!
Avon termékek
Az online üzleti érdekvédelmet az SS látja el, az alkalmazott üzleti etikai irányelvet a DSA szabályozza.
© 2017 Avon Budapest Info — Minden jog fenntartva!