Avon    Ma Zalán napja van.  Lepje meg szerettét!

Avon Cosmetics — termékek, szépségápolás, spa, parfüm . . . "A tetszetős csomagolás és a modern összetétel segítségével gyönyörűnek fogja magát érezni kívül és belül."   — Jillian Dempsey 


Avon rajongó vagy Te is?
  Avon testápolás

Ezen az oldalon igyekszünk a testápolással kapcsolatos kérdéseket megválaszolni.

Testápolás
Ha testápoló termékeink közül szeretne választani vagy bármilyen más termékünket szertné megvásárolni kérjük ne felejtse el, hogy csak és kizárólag az aktuális Avon kampánynak megfelelő kínálatot tudjuk biztosítani. Azaz rendelését cikkszámok szerint az Avon katalógus oldaláról állítsa össze!

Azt hallottam, hogy a hason történő alvás árt a szépségnek. Igaz ez?
A mell és a dekoltázs szépségének érdekében célszerű a hátunkon aludni. Ugyanis a hason fekvés során nyomódnak, lapulnak a keblek, a dekoltázs és az arc bőre pedig összegyűrődik. Negyvenéves kor után egyre nehezebben simul ki a bőr, a test nyomásától a ráncok mélyülnek, és a kebel hamarabb megereszkedik.

Vékony testalkatú vagyok, mégis narancsbőröm van. Mit tegyek, hogy eltűnjön?
Bár a narancsbőr kialakulása többnyire összefügg a túlsúllyal, vékony testalkatú hölgyeknél is előfordulhat. Tudatos táplálkozással, rendszeres sporttal, megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel és gondos testápolással javítható a bőr állapota. Használja rendszeresen a Karcsúsító, feszesítő, narancsbőr elleni krémzselét!

Kisbabát várok és szeretném megelőzni a terheségi csíkok kialakulását. Mit tegyek?
Használja rendszeresen a tengeri növénykivonatokat tartalmazó terhességi csíkok megelőzésére szolgáló testápolónkat (Testápoló terhességi csíkok megelőzésére). A mellek szépségének megőrzésére a Mellápoló és feszesítő krémet ajánljuk.

Bőrradírozás után használatok-e testápolót?
Éppen a radírozás után van nagy szükség a testápolók használatára. Ugyanis amikor az elhalt hámsejtek barikádját eltávolítottuk, a bőr maximálisan hasznosítja azokat a tápanyagokat, amelyeket utána felviszünk. A bőrradírt langyos vízzel távolítsuk el, majd törölközés után jöhet a testápoló.

Igaz, hogy az izzadság pattanást okoz?
Az izzadtság nem tartalmaz baktériumot, de vonzza azokat, és ha a bőr felületén megjelenik, ez segítheti a pattanás képződését. Ezért minden olyan tevékenység - például sportolás - után, amely fokozott izzadással jár, zuhanyozzunk, és feltétlenül használjunk tusolózselét. Eltüntethető valaha is a narancsbőröm?
Narancsbőr és terhességi csíkok ellen kiváló az Avon Solutions terhességi csíkok és narancsbőr elleni testápoló krém amely a speciális testápolók között megtalálható.
Avon Budapest Info - hivatalos kontakt
Avon Budapest Info 
Szépségápolási termékek terméknév, megnevezés vagy cikkszám alapján . . .

Kedves vásárlónk!

Böngéssze weboldalunkat rendszeresen, ha érdekli az Avon termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk illetve szeretne képben lenni, hogy mikor milyen Avon termékekre biztosítunk kedvezményeket!

 ’17 évünk 13. aktuális hetének keretében:
az összes férfi parfüm (EDT, EDP)  esetén
10 % kedvezményt biztosítunk!
Avon termékek
Az online üzleti érdekvédelmet az SS látja el, az alkalmazott üzleti etikai irányelvet a DSA szabályozza.
© 2017 Avon Budapest Info — Minden jog fenntartva!