Avon  Ma Zalán napja van.  Lepje meg szerettét!

Avon Cosmetics — termékek, szépségápolás, spa, parfüm . . . "A tetszetős csomagolás és a modern összetétel segítségével gyönyörűnek fogja magát érezni kívül és belül."   — Jillian Dempsey 


Avon rajongó vagy Te is?
  Avon lábápolás

Ápolja lábait az Avon Foot Works termékeivel! A család teljeskörű lábápolást tesz lehetővé, frissítő és kényeztető terméket kínál, valamint hatékony eszközöket a bőrkeményedések, és az egyenetlen bőrfelszín eltávolítására. Lába puha, sima, száraz és szagtalan lesz. Próbálja ki a Zselés talpbetétet is, mely fantasztikus megkönnyebbülést nyújt a magassarkú cipők viselésénél.

Lábápolás


Ha lábápolási vagy bármilyen más termékünket szertné megvásárolni kérjük ne felejtse el, hogy csak és kizárólag az aktuális Avon kampánynak megfelelő kínálatot tudjuk biztosítani. Azaz rendelését cikkszámok szerint az Avon katalógus oldaláról állítsa össze!

Mivel kezdjem a lábápolást?
A lábápolást kezdd mindig bőrpuhítással, mert ha kemény a bőröd, akkor könnyen berepedhet. Először is kend be a lábadat bőrpuhító krémmel, majd dörzsöld át finom szemcsés bőrradírral!

Mit tegyek ha nagyon kemény a talpamon a bőr?
Hogyha már olyan vastag a kemény réteg a talpadon, hogy a radír sem használ akkor célszerű lábfürdőt venni.

Mi szokott lenni a lábápolás utolsó szakasza?
A lábápolást mindig krémezéssel fejezd be! A legjobb a levendulát is tartalmazó hidratáló krém, mert ez serkenti a vérkeringésedet, és felfrissíti a lábadat. Valamiféle Avon hidratáló krémet azonban minden fürdés után ajánlatos használnod.

Miért érdemes fokozottabban ügyelnünk a téli lábápolásra?
Sajnos a tél velejárója, hogy lábainkat sokkal zártabb cípőkbe, csízmákba kell kényszerítünk. Ennek a zártságnak köszönhetően sokkal könnyebben kialakul az izzadás mint természetes jelenség és az ezzel párosuló kellemtlen lábszag. Különösen téli időszakokban kiszáradt talp bőréhez ajánlatos használni az Avon termékkínálatában is lábfürdető terméket.

Mit tegyek ha azt fedeztem fel a lábamon, hogy gombásodik? Teljes mértékben ezen a pedikürös sem tud segíteni. Ő ugyanis csak a gombásodott réteget tudja eltávolítani, ez a beavtkozás azonban a probléma okát nem szünteti meg. A gombásodás hatására a szaruréteg fénytelen, szürkés-sárgás, esetenként barnás-zöldes színű, a széle megvastagszik, és alatta porhanyós törmelék alakul ki. Az Avon Cosmetics kínálata tartalmaz gombásodás megelőzésére termékeket. Érdemes átlapozgatnia az Avon katalógus oldalait, illetve Avon tanácsadója segítségét kérni. A lábápolással is elérhetők olyan hatások mint egy jó sminkkel? Igen! Tévhit, hogy az emberek csak a másik arcát nézik. Intimebb környezetben a lábfejek kulcsfontosságú szerepet játszanak. Lakkozással, ékszerekkel feltűnővé tehetjük lábunkat. Lakkozáshoz mossuk le a körmöket, töröljük teljesen szárazra. Vattadarabokkal válasszuk el egymástól az ujjakat. Elsőként egy alapozó lakkot kenjünk fel, majd a kiválasztott színt. A lakkozást mindig a körömágytól és középtől kezdjük, majd a szélekkel folytassuk. Az egészséges köröm természetességét utánozza a francia manikűr. Körömfehérítő ceruza és kétszínű (natúr) körömlakk szükséges hozzá. Most már ragasztott kövekkel is díszíthetjük körmeinket, lábujjunkra gyűrűt húzhatunk. A bokalánc viselése, esetleg tetoválás is elég gyakori, és valljuk be nagyon nagy csábító ereje van.

Mi a paraffinos lábápolás menete?
A paraffinos lábápolás során, a fertőtlenítés és bőrradírozás után gazdag hatóanyag tartalmú krémápolást alkalmazunk, ezt követően meleg paraffin fürdőbe mártjuk a lábfejet. Ezután következik az alapos fertőtlenítés, először folyékony fertőtlenítő szappannal, majd széles spektrumú bőrfertőtlenítővel. A következő lépés a bőrradírozás, melynek során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket és tisztítjuk a pórust, ezáltal a bőr könnyebben felszívja a hatóanyagokat. Ajánljuk figyelmébe a Mediterrán olívaolaj paraffinos kéz- és lábápoló pakolás termékünket.
Avon Budapest Info - hivatalos kontakt
Avon Budapest Info 
Szépségápolási termékek terméknév, megnevezés vagy cikkszám alapján . . .

Kedves vásárlónk!

Böngéssze weboldalunkat rendszeresen, ha érdekli az Avon termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk illetve szeretne képben lenni, hogy mikor milyen Avon termékekre biztosítunk kedvezményeket!

’17 évünk 13. aktuális hetének keretében:
az összes férfi parfüm (EDT, EDP)  esetén
10 % kedvezményt biztosítunk!
Avon termékek
Az online üzleti érdekvédelmet az SS látja el, az alkalmazott üzleti etikai irányelvet a DSA szabályozza.
© 2017 Avon Budapest Info — Minden jog fenntartva!