Avon    Ma Zalán napja van.  Lepje meg szerettét!

Avon Cosmetics — termékek, szépségápolás, spa, parfüm . . . "A tetszetős csomagolás és a modern összetétel segítségével gyönyörűnek fogja magát érezni kívül és belül."   — Jillian Dempsey 


Avon rajongó vagy Te is?
  Avon illatok - parfümök

Számos kérdés vetődik fel a parfümökkel és úgy az illatok világával kapcsolatosan. Talán az alábbi kérdések és válaszok a Kedves Olvasó segítségére lesznek.

Illatok - Parfümök

Ha parfümöt vagy bármilyen más termékünket szertné megvásárolni kérjük ne felejtse el, hogy csak és kizárólag az aktuális Avon kampánynak megfelelő kínálatot tudjuk biztosítani. Azaz rendelését cikkszámok szerint az Avon katalógus oldaláról állítsa össze!

Miért más illatúak, hatásúak a parfümök más embereken?
A test kémiája, a táplálkozás és a kor hatással van az illatainkra. A parfümök illóolajokat tartalmaznak, melyek különböző hatással vannak bőrünk olajaira. Néhány könnyebben beszívódik, mint a többi, emiatt egyensúlytalan állapot alakul ki, és ebből ered az illatok különbözősége.

Miért nem érezzük magunkon a kedvenc illatunkat? Ez az illattal való telítettség miatt van. Megszokja a saját illatát, ezért nem érzi. Különleges alkalmakra viseljen más aromákat, vagy időről időre változtassa meg parfümjét. Nem szabad engedni az érzéki csalódásnak. Attól mert mi nem érezzük magunkon a parfümöt, a környezetünkben levők nagyon is reagálnak rá. S ha túlzásba visszük a parfüm használatát, locsoljuk vele magunkat akkor annak visszataszító hatása lehet és pont az ellenkezőjét fogjuk vele elérni, mint amit szerettünk volna.

Hová permetezzem a parfümöt?
Közvetlenül a pulzuspontokra, a csuklók belső oldalára (ne dörzsölje össze őket!), a könyökhajlatba, a fülek mögé, a térdhajlatba és a dekoltázsra. Fújjon egy kevés parfümöt a levegőbe és sétáljon keresztül az illatfelhőn! A kölniket bátran permetezheti egész testére és hajára, így az illatkapszulák minden mozdulatával felszabadulhatnak.

Mire használhatók még a parfümök?
Tehet néhány cseppet a fürdővizébe, vagy az öblítőjébe is!

Hogyan kell tárolni a parfümöket? Száraz, hűvös helyen. A kupakot mindig tegye szorosan a szórófejre. Ha már megkezdte a parfüm használatát, tárolja eredeti dobozában!

Hogyan tehető egy illat tartósabbá?
Az illat tartósabbá tehető úgynevezett rétegezéssel - ugyanazt az illatot több különböző termékkel vigye fel bőrére, használja a tusolózselét, testápolót, deo sprayt is a parfüm mellett. Így az illat mélyebb és tartósabb lesz.

Miért legyen egynél több parfümöm?
Mert egy nem elég! Használjon különböző illatokat nappalra, estére és különleges alkalmakra. Ha több parfümje van, több a választási lehetősége és saját magát is sokkal változatosabbra tudja ezáltal varázsolni. A változatosság az élet minden területén kulcsszerepet játszik mert megtöri a monotonítást. Legyen szó akár céges találkozóról, randevúról mindenhol érdemes a megfelelő illatjegyeket felhasználni.

Hol tudok Avon parfümöket vásárolni és mikor érdemes tesztelni?
Az illatvásárláshoz az ideális időpont vagy kora délelőtt, amikor az orr még kipihent, vagy 17 óra körül, amikor az illatérzékelésünk a legjobban működik. Soha ne próbáljunk ki egyszerre háromnál több parfümöt, mert ennél többet az orrunk nem tud megkülönböztetni. Tipp: Mielőtt parfümvásárlásra indulunk, tegyünk egy kis zacskóba, vagy fóliába néhány pörkölt kávészemet, és ezt szippantsuk be két illattesztelés között, mert tökéletesen semlegesíti a szaglóreceptorainkat. Az Avon katalógusban található parfümökre a rendelését bármikor leadhatja az Avon webáruház segítségével.

Meddig tartható el az illat? Felnyitás nélkül a termék rendszerint 3-5 évig tartós marad. Utána viszont megváltozik az illata. Egy felnyitott flakon körülbelül másfél évig jó, utána az illat sokat veszít intenzitásából. Figyeljünk arra, hogy az üvegcsét ne tegyük fűtőtest közelébe, vagy közvetlenül ne érjék a nap sugarai. Érdemes hűvös helyen tartani.
Avon Budapest Info - hivatalos kontakt
Avon Budapest Info 
Szépségápolási termékek terméknév, megnevezés vagy cikkszám alapján . . .

Kedves vásárlónk!

Böngéssze weboldalunkat rendszeresen, ha érdekli az Avon termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk illetve szeretne képben lenni, hogy mikor milyen Avon termékekre biztosítunk kedvezményeket!

 ’17 évünk 13. aktuális hetének keretében:
az összes férfi parfüm (EDT, EDP)  esetén
10 % kedvezményt biztosítunk!
Avon termékek
Az online üzleti érdekvédelmet az SS látja el, az alkalmazott üzleti etikai irányelvet a DSA szabályozza.
© 2017 Avon Budapest Info — Minden jog fenntartva!