Avon  Ma Zalán napja van.  Lepje meg szerettét!

Avon Cosmetics — termékek, szépségápolás, spa, parfüm . . . "A tetszetős csomagolás és a modern összetétel segítségével gyönyörűnek fogja magát érezni kívül és belül."   — Jillian Dempsey 


Avon rajongó vagy Te is?
  Avon a férfiaknak

Az Avon szlogenje, hogy "A Nők Vállalata", de minőségi termékein keresztül már bebizonyította, hogy nemcsak a nőket képes kényeztetni, hanem a férfiakat is. Ezen az oldalon a férfi termékekkel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat gyűjtöttük össze.


Férfiaknak


Használhatják az Anew termékeket férfiak?
Természetesen! A termékek attól függetlenül fejtik ki hatásukat, hogy férfi vagy nő használja őket! A férfiaknak is azt ajánljuk, hogy a bőröregedés jeleitől függően válasszanak maguknak kozmetikumokat.

Tipikus férfi vagyok! Nincs türelmem, sem kedvem Avon tanácsadónők után kajtatni. Vásárolhatok azonnal?
Az Avon Cosmetics egy zárt kereskedési rendszert teremtett. A cégtől tehát közvetlen csak és kizárólag Avon tanácsadók rendelhetnek. Ők viszont olcsóbban az Avon katalógus árainál. Ha rendszeresen szeretne Avon termékek közül vásárolni, de nincs ideje találkozgatni senkivel rendszeresen akkor akár Ön is betöltheti az Avon tanácsadói pozíciót és ha bármikor bármire szüksége van, ezután megrendelheti közvetlen az Avon Cosmetics cégtől saját magának diszkont áron. Avon tanácsadónak a Hogyan lehetek Avon tanácsadó? oldalunkon jelentkezhet!

Igaz az, hogy az Avon cég megalapítója egy férfi volt?
Igen, úgy hívták David H. McConell aki eredeti szakmája szerint egy könyvkereskedő volt, de rájött, hogy az illatosított könyvek iránt a hölgyek sokkal fogékonyabbak mint a sima könyvek iránt, így aztán könyvkereskedőből, illatkereskedő lett.

A divatkiegészítők között kimondottan férfiaknak szánt termékek is vannak?
Természetesen csak nyított szemmel kell lapozgatni a kataógust ;) Az Avonos órák között pl. nagyon sok férfi karóra is akad.

Férfiaknak parfümök, samponok, balzsamok akadnak?
Természetesen, ezek megtalálhatók a termékkínálatban kampányról kampányra!
Avon Budapest Info - hivatalos kontakt
Avon Budapest Info 
Szépségápolási termékek terméknév, megnevezés vagy cikkszám alapján . . .

Kedves vásárlónk!

Böngéssze weboldalunkat rendszeresen, ha érdekli az Avon termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk illetve szeretne képben lenni, hogy mikor milyen Avon termékekre biztosítunk kedvezményeket!

 ’17 évünk 13. aktuális hetének keretében:
az összes férfi parfüm (EDT, EDP)  esetén
10 % kedvezményt biztosítunk!
Avon termékek
Az online üzleti érdekvédelmet az SS látja el, az alkalmazott üzleti etikai irányelvet a DSA szabályozza.
© 2017 Avon Budapest Info — Minden jog fenntartva!