Avon    Ma Zalán napja van.  Lepje meg szerettét!

Avon Cosmetics — termékek, szépségápolás, spa, parfüm . . . "A tetszetős csomagolás és a modern összetétel segítségével gyönyörűnek fogja magát érezni kívül és belül."   — Jillian Dempsey 


Avon rajongó vagy Te is?
  Avon smink

Az otthoni szépségápolás egyik legnehezebb művelete a sminkelés szokott lenni. Nem jó ha a smink túl sok, vagy éppen túl kevés. Megfelelő érzék és jó ízlés szükséges egy - egy ütős, hatásos smink elkészítéséhez. Ezen az oldalon sminkkel kapcsolatos kérdésekre igyekszünk válaszokat adni.

Dekor - Smink - Kozmetikumok


Ha dekor, smink vagy bármilyen más kozmetikumainkat, termékünket, divat kellékeinket szertné megvásárolni kérjük ne felejtse el, hogy csak és kizárólag az aktuális Avon kampánynak megfelelő kínálatot tudjuk biztosítani. Azaz rendelését cikkszámok szerint az Avon katalógus oldaláról állítsa össze!

Milyen legyen a szemöldökceruza színe?
Ne rendelkezzen sötétebb árnyalattal, mint a hajszín. Szőke haj esetében pedig a legvilágosabb, Blonde árnyalatot javasoljuk.

Milyen alapozót vegyek?
Legalább két, különböző formulájú alapozója legyen – egy a könnyű fedéshez, egy pedig arra az esetre, ha több smink felvitelére van szüksége.

Milyen legyen az alapozóm színe?
Az megfelelő szín kiválasztásához próbáljon ki több árnyalatot az arcán. Az igazi szinte eltűnik rajta.

Hogyan tegyen fel az alapozót?
Ujjbegyeivel vagy szivaccsal vigyen fel pontokat az állára, homlokára és orrára, majd egyenletesen dolgozza el az egész arcon. A maszkszerű hatás elkerülése érdekében a nyakát se hagyja ki.

Hol és hogyan használjam a korrektort?
Pontozzon egy kevés korrektort a szemek alá, a pattanásokra és a szeplőkre, foltokra, majd kenje el egyenletesen!

Mikor kell púdereznem az arcomat? Az alapozás után finoman simítson egy kevés porpúdert a homlokára, az orrára, az orcáira, illetve minden olyan területre, melyről szeretné eltüntetni a ragyogást! Napközben is átpúderezheti a fénylő területeket, ezért tartson a táskájában egy kompakt púdert is! Az Avon katalógus többféle kompakt púdert is szokott tartalmazni, érdemes itt is szét néznie.

Ha szép bőröm van, akkor is kell alapozót használnom?
Amennyiben hibátlan, gyönyörű a bőre, nem fontos nappalra alapozót feltenni, elég, ha finoman átpúderezi arcát egy nagy púderecsettel, hogy kihangsúlyozza bőre hamvasságát.

Érdekesek a kérdések és a válaszok, szívesen végig olvasnám a smink témával kapcsolatos többi kérdést és választ is: ebben az esetben kattintson erre a PDF fájlra!
Avon Budapest Info - hivatalos kontakt
Avon Budapest Info 
Szépségápolási termékek terméknév, megnevezés vagy cikkszám alapján . . .

Kedves vásárlónk!

Böngéssze weboldalunkat rendszeresen, ha érdekli az Avon termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk illetve szeretne képben lenni, hogy mikor milyen Avon termékekre biztosítunk kedvezményeket!

’17 évünk 13. aktuális hetének keretében:
az összes férfi parfüm (EDT, EDP)  esetén
10 % kedvezményt biztosítunk!
Avon termékek
Az online üzleti érdekvédelmet az SS látja el, az alkalmazott üzleti etikai irányelvet a DSA szabályozza.
© 2017 Avon Budapest Info — Minden jog fenntartva!