Avon   Ma Zalán napja van.  Lepje meg szerettét!

Avon Cosmetics — termékek, szépségápolás, spa, parfüm . . . "A tetszetős csomagolás és a modern összetétel segítségével gyönyörűnek fogja magát érezni kívül és belül."   — Jillian Dempsey  


Avon rajongó vagy Te is?
  Avon arcápolás

Az alábbiakban igyekeztünk összeszedni mindazon ismereteket és insktrukciókat, amelyek segítenek az Avon arcápolási termékeinek korrekt felhasználásában. Sok mindentől függ, hogy a termék használójának a cég által gyártott produktum valóban hasznos lesz -e vagy sem. Mielőtt piacra kerülne egy - egy termék az Avon Products Inc. számtalan hölgyet és férfit von be a termékek tesztelésébe. A visszajelzések alapján ha szükséges módosítanak a termékeken a még jobb hatás érdekében, de van amikor 100% a megelégedettség a termékeket tesztelők részéről. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a termékekkel kapcsolódó csalódások okainak hátterében leginkább a termékek nem szakszerű használata áll. Ez a kis összeállítás segítséget nyújt az arcápolási termékek használatával kapcsolatosan és egy - két fogalmat is tisztáz.

Arcápolás


Ha arcápolási terméket vagy bármilyen más produktumot szertne megvásárolni kérjük ne felejtse el, hogy csak és kizárólag az aktuális Avon kampánynak megfelelő kínálatot tudjuk biztosítani. Azaz rendelését cikkszámok szerint az Avon katalógus oldaláról állítsa össze!

Hogyan kenjük fel a szemránckrémet?
Ujjbeggyel finoman paskoljuk be a szemránckrémet, amíg beszívódik. Ügyeljünk arra, hogy ne húzzuk a bőrt! Mindig a szemöldök növekedési irányával megegyező irányban dolgozzuk a bőrbe. Sokan jelezték vissza az Avon Cosmetics felé, hogy bizony a szemránckrém teljesen kikészítette a szemüket. Fontos megjegyezni, hogy a szemránckrém nem arra való, hogy a szemünkbe dörzsüljük!

Sportolóknál nagyobb az esély a pattanások kialakulására?
A verejték nem tartalmaz baktériumot, de vonzza őket. Ha a bőrünk felületén megjelenik, akkor ez segíti a pattanás képződését. Ezért viseljünk pamutruhát, és az izzadás után mindig töröljük át az arcot Solutions PurePore-Fection tonikkal. Ha ezeket a szabályokat betartjuk akik a sportolóknak, köszönhetően az egészséges életmódjuknak, sokkal kisebb esélyük lesz a pattanások kialakulására.

Mi a bőr gyors öregedésének oka?
Bőrünk az idő előrehaladtával öregszik. Az UV-sugarak, a nikotin, a szennyezett levegő azonban felgyorsítják e természetes folyamatot. A káros környezeti hatások hozzájárulnak a szabadgyökök keletkezéséhez, amelyek meglazítják a sejtfalakat, és ezzel elõsegítik a ráncok kialakulását. Termékeink jótékony hatását a dohányzásról való leszokás nagyban elősegíti.

Miért radírozzuk a bőrt?
Mert a bőrsejtek 4%-a naponta elpusztul, és az elhalt hámsejtektől szürke, petyhüdt, fénytelen az arc. Ha ezeket leradírozzuk, a pórusok nem tömődnek el, nem alakulnak ki mitesszerek, pattanások és olajosan fénylő bőr, valamint frissebb üdébb hatást is kelt aminek segítségével sokkal jobban fog indulni a napunk.

Mivel tisztítsam a bőröm? Arctejjel esetleg zselével?
Fontos tudni, hogy az arctej a leggyengédebb bőrtisztító, minden bőrtípusra ajánlott mert semmilyen irritációt nem okoz. A piszkot és a felesleges faggyút kíméletesen és megbízhatóan távolítja el. Szabályozza és regenerálja a bőr természetes védőrétegét, megakadályozza kiszáradását, növeli élettartalmát, fiatalos küllemét. Legjobb, ha kis szivaccsal, vagy az ujjainkkal masszírozzuk arcbőrünkbe, és rövid ideig hatni hagyjuk, majd nedves vattapamaccsal eltávolítjuk. A zselék zsíros és vegyes bőrre kiválóak, antibakteriális hatóanyagokat tartalmaznak, a pórusok mélyéig tisztítanak, de nem szárítanak ezzel is segítvén a bőr fiatalosságának megtartását. Kézzel kell felhabosítani, amiben a finom hatóanyagok jobban eloszlanak, és leoldják az elhalt hámsejteket. A T-zónában (homlok, orr, áll) körkörös mozdulatokat végezzünk a termék hatékonyságának érdekében. A zselék fokozzák a bőr vérkeringését, amitől az arc rózsásan csillogó és üde lesz.

Használhatok nappali krémet éjszakára is akár?
Az éjszakai krémekben speciálisan olyan hatóanyagok vannak, amelyek részt vesznek a sejtek éjszakai újjáépítő, regenerációs munkájában. Nem tartalmaznak például UV-filtert, vagy szmog, füst ellen ható összetevőket, hiszen ezekre úgy sincs szükség, mert ilyenkor nem kell ellene védekeznie. Persze vannak nappali krémek is, amelyek az éjszakai ápolásra is kiválóak. Érdemes az Avon katalógus kínálatában szétnézni, melyek azok a nappali arckrémek amelyek éjszakai használatra is alkalmasak.

Érdekesek a kérdések és a válaszok, szívesen végig olvasnám az arácápolási témával kapcsolatos többi kérdést és választ is: ebben az esetben kattintson erre a PDF fájlra!
Avon Budapest Info - hivatalos kontakt
Avon Budapest Info
TERMÉKKERESŐ
Szépségápolási termékek terméknév, megnevezés vagy cikkszám alapján . . .

Kedves vásárlónk!

Böngéssze weboldalunkat rendszeresen, ha érdekli az Avon termékekkel kapcsolatos legfrissebb információk illetve szeretne képben lenni, hogy mikor milyen Avon termékekre biztosítunk kedvezményeket!

’17 évünk 13. aktuális hetének keretében:
az összes férfi parfüm (EDT, EDP)  esetén
10 % kedvezményt biztosítunk!
Avon termékek
Az online üzleti érdekvédelmet az SS látja el, az alkalmazott üzleti etikai irányelvet a DSA szabályozza.
© 2017 Avon Budapest Info — Minden jog fenntartva!